Teatre Principal

El Teatre Principal ens proposta un espectacle familiar “Adeu Peter Pan”.

Adéu Peter Pan és la darrera producció per a públic familiar de la companyia Festuc Teatre premiada com a Millor Espectacle Familiar – Infantil de la Feria de Teatro de Castilla y León-Ciudad Rodrigo entre d’altres.

Aquest espectacle és una adaptació del conte de Peter Pan en què la Maria, una nena amb molta imaginació, li agraden molt els contes, en especial, les històries que li explica cada dia el seu avi.  Una nit, però, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País del Mai Més on viurà, en primera persona, totes les històries al costat de la campaneta, els pirates o els indis. El director, Pere Pàmpols, afegeix que és una obra que pretén plasmar el vincle entre els avis i els nets.

Es tracta d’un espectacle que es va estrenar l’abril de l’any passat i, des d’aleshores, ja s’ha representat un centenar de vegades.   ‘Adéu Peter Pan’ combina actors i titelles i buscarà la interacció amb el públic. De fet, és una obra dirigida a totes les edats.

La cita és diumenge a les 6 de la tarda. El preu és de 7 euros amb opció de diversos descomptes si es compra anticipadament o si ets soci o sòcies de la Societat Coral l’Esperança.