Teatre Principal

El Teatre Principal acull dissabte un concert per homenatjar Joan Carles Linares ‘Tatos’

Diferents grups, músics i cantants pujaran a l’escenari per rememorar temes dels anys 50’ i 60’, una època en la que va haver-hi un esclat musical a Arenys de Mar.

El concert porta per nom ‘Tatos Music&Company’ i està organitzat per Toni Sellés, Francesc Pou i Marcel Sala. Aquest últim ha destacat que l’objectiu és que el públic s’ho passi bé escoltant música d’aquella època tot combinant diferents estils. Sala ha explicat que hi participaran diferents membres de l’escena musical d’una època, alguns d’ells  encara en actiu, com són Sombras, Dublings, Misteriosos i Rangers. El concert comptarà amb la col·laboració de Raquel  Xiberta,  Miquel Jiménez, Victor Puigvert, Sandra Jiménez i Miquel Rubio. La cita és dissabte a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada és de 8 euros, anticipada, i 10 euros si es compra a taquilla.

D’altra banda, el Teatre Principal oferirà diumenge a la tarda l’òpera ‘Les Valquiries’, de Richard Wagner, des de l’Opera House de Londres. Serà a partir de les 6 de la tarda. El preu de l’entrada és de 15 euros, anticipada, 17 a taquilla i 13 pels socis i sòcies.

Font: Ràdio Arenys 25/10/2018