Teatre Principal

Blaumut preestrena el seu nou disc al Teatre Principal

Blaumut farà la preestrena del seu nou disc ‘Olímpica i Primavera’ al Teatre Principal. L’actuació serà el pròxim 1 d’abril després d’una setmana  d’estada a l’equipament cultural arenyenc presentant la nova gira i el nou disc el dia 8 d’abril al Festival Strenes. Les entrades ja estan a la venda a un preu de 15 euros al web del Teatre Principal.

‘Olímpica i Primavera’ veurà la llum el pròxim 15 de març i, aquestes darrers setmanes, ja n’hem pogut tenir un avançament amb temes com ‘Ficció’ o ‘Mercromina’.  Un disc post-pandèmia que inclou peces amb força contingut ‘emocional’ que deixa entreveure una línia musical més ‘enèrgica i contundent’ respecte als darrers treballs sense oblidar el seu segell propi: la fusió entre la clàssica i el pop.   

El seu cantant, Xavi de la Iglesia, explica que és un disc que els fa sentir ‘orgullosos’ perquè s’ha gravat d’una manera diferent, des de casa: aprofitant els mitjans que hem utilitzat durant aquest temps de pandèmia. Un disc que parla, també, de la capacitat d’adaptació que tenim els humans i que permet veure la interrelació entre ‘realitat i ficció’.

Xavi de la Iglesia afirma que els fa ‘especial il·lusió’ poder fer aquesta preestrena al Teatre Principal per la seva vinculació personal i professional amb Arenys de Mar. Precisament, recorda que l’anterior ja es va gravar íntegrament a Arenys de Mar. Aquest últim també s’ha gravat en gran part a la nostra vila i compta amb la part audiovisual de la productora arenyenca Murmuris Comunicació. Afirma que serà una ‘estrena’ del nou disc ‘pels de casa’.

L’actuació serà a dos quarts de nou del vespre al Teatre Principal. L’entrada té un preu de 15 euros anticipada i ja es pot adquirir al web de l’equipament cultural.

Font: Ràdio Arenys 91.2 (08/03/2022)