Teatre Principal

Blaumut fa doble actuació avui al Teatre Principal

La formació presentarà el seu nou disc ‘Olímpica i Primavera. Una actuació prevista per principis d’abril que es va haver d’ajornar i, avui, s’ofereix un doble passi a les 8 del vespre amb entrades exhaurides i un segon passi a dos quarts d’onze encara amb entrades disponibles. 

‘Olímpica i Primavera’ és un disc post-pandèmia que inclou peces amb força contingut ‘emocional’ que deixa entreveure una línia musical més ‘enèrgica i contundent’ respecte als darrers treballs sense oblidar el seu segell propi: la fusió entre la clàssica i el pop.   El seu cantant, Xavi de la Iglesia, explica que és un disc que els fa sentir ‘especialment orgullosos’ perquè s’ha gravat d’una manera diferent, des de casa: aprofitant els mitjans de comunicació que hem utilitzat durant aquest temps de pandèmia. Un disc que parla, també, de la capacitat d’adaptació que tenim els humans.

Xavi de la Iglesia afirma que els fa ‘il·lusió’ actuar al Teatre Principal per la seva vinculació personal i professional amb Arenys de Mar. Precisament, recorda que l’anterior ja es va gravar íntegrament a Arenys de Mar. Aquest últim també s’ha gravat en gran part a la nostra vila i compta amb la part audiovisual de la productora arenyenca Murmuris Comunicació. Afirma que serà una ‘estrena’ del nou disc ‘pels de casa’.

Les entrades segueixen a la venda al web del Teatre Principal. Les entrades tenen un preu de 17 euros, 15 si es compra de forma anticipada. 

Font: Ràdio Arenys 91.2 (13/05/2022)