Teatre Principal

‘Baobab’, una història sobre la migració, es podrà veure al Teatre Principal

Es tracta d’una proposta familiar de la companyia La Pera Llimonera. L’espectacle es representarà aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda.

L’argument de l’obra se centra en dos venedors ambulants que es refugien d’una gran tempesta i, en aquell moment, expliquen la història d’un bolet i un esquirol que es veuen obligats a abandonar el seu arbre ‘Baobab’ i, per tant, es llencen a la recerca d’una nova casa.  A través d’aquesta història, es vol parlar de la migració i la situació que pateixen aquelles persones que han de deixar casa seva per cercar un nou futur.

Aquesta obra ha rebut el Premi Millor Espectacle a la Mostra d’Igualada i també el Premi Xarxa Alcover 2019 i, des de la companyia, destaquen que la resposta del públic ha estat molt positiva fins ara.  Pere Romagosa, un dels intèrprets, afegeix que l’obra pretén explicar allò que està passant molts llocs del nostre planeta a través l’humor i d’una forma més desenfadada, sempre amb respecte intentant oferir una visió força esperançadora.

L’espectacle té un preu de 7 euros, 6 si es compra de forma anticipada a través d’Internet.

Font: Ràdio Arenys (14/02/2020)