Teatre Principal

Arenys de Mar forma part, un any més, del programa ‘Anem al Teatre’,

L’objectiu és educar la sensibilitat artística dels infants i joves, alhora que vol donar suport als Ajuntaments en les competències educatives i culturals.

La programació s’adreça a alumnes d’educació infantil, primària i secundària i recull propostes d’una trentena de companyies. En el cas d’Arenys de Mar, hi haurà 4 representacions repartides en diferents dies, tant octubre com novembre. Dimecres que ve hi haurà el ‘Concert a Tempo d’Umore’, de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, i divendres serà el torn de ‘La Nena dels Pardals’, del Teatre al Detall i la Teresa i la Verdesca. Més endavant, el 19 i 20 de novembre hi haurà ‘En Jan Totlifan’, d’Estaquirot Teatre, i el dia 29 ‘Tothora Música’, amb l’Orquestra de Cambra de Granollers. El tècnic de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, Joaquim Aloy, ha destacat que l’objectiu és fer que els nens i nenes se sentin atrets pel teatre.

‘Anem al Teatre’ té més de 20 anys i porta més de 2 milions d’espectadors. Les obres que es representen s’escullen per la seva qualitat, el reconeixement en el circuit europeu i estatal de teatre infantil, i pel fet de ser innovadores pel que fa al format, temàtica i iniciativa artística. Joaquim Aloy ha afirmat que el Maresme és de les comarques que més representacions acull.

A més d’Arenys de Mar també hi ha altres municipis al Maresme que participen del programa “Anem el Teatre” com Sant Vicenç de Montalt o Argentona.

Font: Ràdio Arenys 18/10/2018