Teatre Principal

L’Associació Ca La Rita col·labora en la gestió de l’espai en el cicle de Teatre a la Fresca UAOO! per aquest mes d’agost

L’Ajuntament d’Arenys de Mar i Ca La Rita tiren endavant un total de cinc propostes culturals diverses que passen pel circ, l’animació, titelles o la projecció d’un documental, entre altres.  Tots els espectacles, excepte un, es podran veure al pati del Calisay.

Ivo Garcia, un dels socis de l’associació Ca La Rita, ha explicat que, fins ara, els membres utilitzaven l’associació com a paraigües per desenvolupar els seus projectes. Ara, amb la pandèmia, han decidit apostar per un projecte en comú i, una de les primeres activitats, serà aquest cicle d’espectacles a la fresca.  S’ha apostat per propostes amb presència arenyenca o de la mateixa associació, excepte la primera que anirà a càrrec de la Companyia Dacirc.

Els espectacles es faran tots els diumenges al pati del Calisay excepte la tercera proposta que serà la projecció del documental ‘La Pesta 10 anys’ a càrrec de Contrafilms que serà el dissabte 15 d’agost al Teatre Principal.  Garcia destaca que el cicle mantindrà un protocol de seguretat per evitar qualsevol contagi.

Les entrades són gratuïtes tot i que cal reservar-la prèviament al web del Teatre Principal.

Font: Ràdio Arenys (23/07/2020)