Teatre Principal

Joan Torrentó i Pau Mainé ofereixen el concert ‘Cercant el so’ aquest diumenge al Teatre Principal

Un concert impulsat pel Festival Talent 2020 i que enguany ofereix 26 propostes diferents, algunes d’aquestes fora de la ciutat de Barcelona.

Cercant el so és el concert que aquest diumenge ofereix l’arenyenc Joan Torrentó acompanyat de Pau Mainé i emmarcat en el Festival Talent 2020. Els músics han preparat un repertori basat en músiques tradicionals d’arreu del món entre les quals s’hi podran escoltar melodies folk americanes, jazz o també alguna havanera. Torrentó explica que la intenció és crear una versió pròpia d’aquestes músiques tot respectant la seva essència.

El concert forma part del Festival Talent 2020 impulsat pel Taller de Músics i que enguany es va veure ajornat el passat mes de juny a causa de la situació sanitària. Per Torrentó poder tocar en un moment com aquest i fer-ho al Teatre Principal d’Arenys és una bona oportunitat.

El festival d’enguany s’ha descentralitzat i del total de 26 propostes algunes d’aquestes es fan fora de la ciutat de Barcelona. La duració del concert serà d’una hora i començarà a les 7 de la tarda d’aquest diumenge. És un concert gratuït però cal fer reserva prèvia ja que l’aforament és limitat.

Font: Ràdio Arenys (12/09/2020)