Teatre Principal

Ja es poden adquirir entrades anticipades pels espectacles de Sant Zenon 2020 del Teatre Principal i al Pati del Calisay a un cost 0.

A partir d’avui es podran adquirir entrades anticipades a cost 0 pels espectacles musicals de Sant Zenon. Els actes i espectacles es concentraran en 3 espais i es podran veure en streaming o en directe, sempre garantint les distàncies i amb limitacions d’aforament. El programa es podrà consultar en línia o a les cartelleres municipals.

S’hauran d’adquirir entrades anticipades pels espectacles del Teatre Principal (139 localitats) i al Pati del Calisay (200 d’aforament) a un cost 0 per controlar l’aforament a l’espai i evitar nous rebrots. Es poden trobar a la pàgina web del Teatre Principal o a l’Oficina de Turisme d’Arenys de Mar.

Pel que fa als muntatges de nit que inicialment estaven previstos pel Pati del Xifré, finalment tindran lloc a la part coberta de la Riera, i per aquest no serà necessari adquirir entrades tot i que hi haurà control d’aforament igualment. En aquest espai s’hi podrà veure actuar a Dolo Beltran, Fèlix Cuc, l’Orquestra Excel i la Música Dixieland. Concretament, hi caben unes 350 persones assegudes, a més dels laterals i la Riera.

Al Teatre Principal, s’hi representaran els espectacles Miqueló el Mariner, Cap de Pardals, 7 Ratolins, Jai el Mariner i Els Viatges del Filalici. Per aquests espectacles sí que és necessari anticipadament agafar les entrades al web del mateix Teatre Principal on trobareu un planó del teatre (amb entrades enumerades). Hi ha unes butaques verdes (que són les disponibles), unes altres grogues (que són les que estan bloquejades per la distància de seguretat) i si les butaques són vermelles, vol dir que estan ocupades. Si sou una unitat familiar, i voleu estar junts, digueu-ho al personal de l’organització i si és possible us ajuntarà les cadires que facin falta. Cal que tingueu en compte que només podreu adquirir un total de quatre entrades.

Finalment, al Patí del Calisay hi podreu veure els concerts de La Vella Lola, Naima Trio i Didac Rocher i l’espectacle La Gran Pesta amb Es-Bo Teatre. En aquests espectacles també és necessari adquirir entrada anticipada des del portal web del teatre principal, però en aquest cas serà sense enumerar.

És una invitació gratuïta però cal tramitar-la a través del  web del Teatre Princpal.

Si no disposeu d’accés a Internet o us sembla complicat fer-ho podeu aconseguir les vostres invitacions a:
L’Oficina de Turisme,  de dimarts a diumenge, de 10 a 14h (dijous 9 de juliol tancat).  
Al C.C.Calisay, de dilluns a divendres, de 10 a 14h (dijous 9 de juliol tancat).

Si és possible no imprimiu el tiquet amb paper, i porteu-lo descarregat en el vostre telèfon mòbil.

EL TEATRE PRINCIPAL US DESITJA UNA BONA FESTA MAJOR 2020