Y ME MORÍ de Dúo Facil i Líquido Teatro

A Y me morí els nostres protagonistes ens relaten, en to de tragicomèdia, tant la mortificació que els va perseguir en vida, com la bona vida que els va rebre després de la seva mort.

Mitjançant els jocs amb l’escenografia i el fregolisme escènic, congreguem en aquest espectacle 2 mons ben diferents: d’una banda la lleugeresa d’un tosc cabaret provincià, amb un dominant d’humor i cançó, i d’altra la transcendent reflexió de 3 morts que acudeixen a la vetllada a explicar la recta final de les seves pobres vides, girant l’espectacle cap a una realitat més delicada, fràgil i poètica.

Un ambient polsegós, barreja de corridos, rancheras, taüts, tequila i cantinas atrotinades, on pensar sobre la fragilitat de l’ésser humà, de les seves habilitats per a la superació i l’eficàcia del bon humor per suportar-ho tot.

Venda d’entrades anticipades a la taquilla del teatre dijous 4 d’octubre de 19h a 20.30h a la taquilla del teatre.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 07 octubre
19:00
Teatre Principal
12€
65 minuts
2018-10-07 19:00 2018-10-07 20:05 Europe/Andorra Y ME MORÍ de Dúo Facil i Líquido Teatro A Y me morí els nostres protagonistes ens relaten, en to de tragicomèdia, tant la mortificació que els va perseguir en vida, com la bona vida que els va rebre després de la seva mort. Teatre Principal Teatre Principal

Anticipada Internet, 10€ (Preu Web)

Socis, 8€

Detalls tècnics

DIRECTOR: Juanjo Cuesta-Dueñas

DIRECTOR D'ESCENA: Jairo Fuentes

INTÈRPRETS: Francesc Marginet Abel Reyes i Marc Tarrida

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.