XARIVARI amb Teatre Mòbil

Teatre Mòbil proposa un espectacle còmic i a la vegada màgic i sorprenent. Les seves petites històries són una barreja de número de pallassos i de conte fantàstic.

Són cinc històries representades per dos actors que interpreten els diferents personatges, que van des d’un pastor d’atura amb el seu gos a un cantant que perd la veu, passant per uns músics, una geganta, un nan i un titellaire amb la seva marioneta.

Des dels seus inicis Teatre MÒBIL ha apostat en els seus espectacles per l’humor dirigit al públic familiar. Inspirant-se en la tradició de pallassos,Teatre MÒBIL ha adaptat el seu llenguatge al teatre, combinant espectacles de números amb altres de línia argumental, sense perdre mai de vista el públic al qual van adreçats, vetllant l’acabat final per oferir un producte elaborat i pensat fins els últims detalls.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 03 març
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
60MIN.
2019-03-03 18:00 2019-03-03 19:00 Europe/Andorra XARIVARI amb Teatre Mòbil Teatre Mòbil proposa un espectacle còmic i a la vegada màgic i sorprenent. Les seves petites històries són una barreja de número de pallassos i de conte fantàstic. Són cinc històries representades per dos actors que interpreten els diferents personatges, que van des d’un pastor d’atura amb el seu gos a un cantant que perd […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Família Nombrosa, Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Detalls tècnics

Actors: Atilà Puig i Jordi Girabal

Direcció: Jordi Vilà

Tècnic de Llum i So: Pep Maria Martínez i Pilar Senillosa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.