THERE WAS A FIESTA amb la Copla de Wisconsin i JMC Trio

There Was a Fiesta! és un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord- americana.

There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

There Was a Fiesta! (At Carnegie Hall) és una comèdia de Salvador S. Sánchez i Cinta Moreno que compta amb la col·laboració de la formació de jazz barcelonina Joel Moreno Codinachs Trio.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 20 octubre
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta Descomptes)
1H. 10MIN.
2019-10-20 19:00 2019-10-20 20:30 Europe/Andorra THERE WAS A FIESTA amb la Copla de Wisconsin i JMC Trio There Was a Fiesta! és un concert i una obra de teatre al mateix temps. Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 10€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€

Familia Nombrosa i Monoparental, 9€

Soci Teatre Principal, 8€

Carnet Estudiant / Jove, 8€

Detalls tècnics

INTERPRETS: Cinta Morena, Toni Vallès, Santi Colomer, Joel Moreno i Oriol Roca.


DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Salvador S. Sánchez

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.