THE DANTE PROJECT de Thomas Adès

RETRANSMISSIÓ SUSPESA

(Si has comprat entrades per l'espectacle, no pateixis, el Teatre Principal es posarà en contacte amb tu molt aviat)

EL FAMÓS POEMA DE DANTE ALIGHIERI EN UN NOU BALLET DE WAYNE MCGREGOR PER THE ROYAL BALLET.

La Divina Comèdia de Dante és un viatge èpic a través del més enllà; entrellaça l’horrible drama de l’Infern i les seves malediccions, la lírica mística dels pelegrins al Purgatori i les enlluernadores esferes de l’Paradís amb les seves infinites configuracions de llum. El poema es va inspirar en l’agònic exili de Dante, traçant el seu camí de la crisi a la revelació, guiat pel seu heroi literari Virgili i el seu amor perdut Beatrice.

En aquest nou treball, The Royal Ballet, al costat de l’avantguardista coreògraf resident Wayne McGregor, col·labora amb un distingit equip (el compositor contemporani Thomas Adés, l’artista Tacita Dean, la dissenyadora d’il·luminació Lucy Carter i la dramaturga Uzma Hameed) per apropar-nos a Dante i la seva extraordinària visió en una estrena mundial.

Repartiment:

Per Confirmar

Coreografia – Wayne McGregor

———————————————— 

Orchestra of the Royal Opera House 

BALLET EN TRES ACTES

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 28 maig
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
2h. 55MIN. Aprox.
2020-05-28 20:15 2020-05-28 23:30 Europe/Andorra THE DANTE PROJECT de Thomas Adès EL FAMÓS POEMA DE DANTE ALIGHIERI EN UN NOU BALLET DE WAYNE MCGREGOR PER THE ROYAL BALLET. La Divina Comèdia de Dante és un viatge èpic a través del més enllà; entrellaça l’horrible drama de l’Infern i les seves malediccions, la lírica mística dels pelegrins al Purgatori i les enlluernadores esferes de l’Paradís amb les […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 13€

Familia Nombrosa i Monoparental, 13€

Soci Teatre Principal, 12€

Carnet Estudiant / Jove, 12€

Detalls tècnics

MÚSICA: Thomas Adès

Director d’Orquestra: Koen Kessels

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.