THE CELLIST de Philip Feeney

THE ROYAL BALLET ESTRENA ‘THE CELLIST’, UNA NOVA PRODUCCIÓ D’UNA DE LES COREOGRAFIES PUNTERES A L’ESCENA INTERNACIONAL: CATHY MARTSON, JUNTAMENT AMB EL CLÀSSIC DEL ACLAMAT JEROME ROBBINS ‘DANCES AT A GATHERING’.

Cathy Marston va ser artista associada a la Royal Opera House i directora de l’Bern Ballet amb una gran projecció internacional. El seu primer treball a l’escenari principal de The Royal Ballet està inspirat en un moment transcendental de la vida i carrera de la violoncel·lista Jacqueline du Pré.

La segona part de el programa l’ocupa l’elegant i elegíac clàssic de Jerome Robbins. Aquest exercici de pura dansa per a cinc parelles, amb la música de Chopin, és una obra mestra de la subtilesa i l’enginy.

DOS NOUS BALLETS

DANCES AT A GATHERING

Coreografía : Jerome Robbins

NEW MARSTON

Coreografía : Cathy Marston

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 25 febrer
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
3H. 00MIN. aprox.
2020-02-25 20:15 2020-02-25 23:30 Europe/Andorra THE CELLIST de Philip Feeney THE ROYAL BALLET ESTRENA ‘THE CELLIST’, UNA NOVA PRODUCCIÓ D’UNA DE LES COREOGRAFIES PUNTERES A L’ESCENA INTERNACIONAL: CATHY MARTSON, JUNTAMENT AMB EL CLÀSSIC DEL ACLAMAT JEROME ROBBINS ‘DANCES AT A GATHERING’. Cathy Marston va ser artista associada a la Royal Opera House i directora de l’Bern Ballet amb una gran projecció internacional. El seu primer […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€

Familia Nombrosa i Monoparental, 13€

Soci Teatre Principal, 12€

Carnet Estudiant / Jove, 12€

Detalls tècnics

Música: Philip Feeney

Director d'orquestra: Andrea Molino

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.