THE BIG JAMBOREE & AGUSTÍ BURRIEL

Anticipada per Internet abans de les 14h del dia del concert.

THE BIG JAMBOREE és una banda que es dedica a interpretar Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock’n Roll dels anys 50. El seu repertori compta amb versions de temes dels anys 40 i 50 d’artistes tan importants com: Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan, Roy Brown, Wynonie Harrys etc. així com temes propis.

THE BIG JAMBOREE ofereix al públic molt més que bona música dels anys 40 i 50, també ofereix una dosi de bon humor, un espectacle visual per passar-ho bé i molta espontaneïtat i una frescor que els fa únics en el seu gènere. El bon ambient que es respira a l’escenari en cada moment, fa del seu show un espectacle musical en què també aporten cops interpretatius de gràcia, com es feia en els anys 40 i 50.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 16 agost
22:30
Pati del Xifré
12€ (10€ Anticipada)
2h.
2019-08-16 22:30 2019-08-16 01:00 Europe/Andorra THE BIG JAMBOREE & AGUSTÍ BURRIEL THE BIG JAMBOREE és una banda que es dedica a interpretar Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock’n Roll dels anys 50. El seu repertori compta amb versions de temes dels anys 40 i 50 d’artistes tan importants com: Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan, Roy Brown, Wynonie Harrys etc. així […] Pati del Xifré Teatre Principal

Anticipada (Internet), 10€

Detalls tècnics

Emilio Torres: Bateria

Juan Ramón Vega: Contrabaix

Marc Ferrer : Piano

Manuel Casado: Guitarra

Cesc Miró: Trompeta

Pere Miró: Saxo

Ignasi Poch: Saxo

Agustí Burriel: Veu

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.