Teatre Principal

SANG amb Projecte Marta Carrasco

Sang” és el resultat del procés de creació de l’artista Marta Carrasco amb la producció de la Cia. Marta Carrasco i Cardedeu Cultura de l´Ajuntament de Cardedeu, a partir de la idea de la ballarina i coreògrafa de fer un projecte artístic comunitari amb dones i per parlar de dones, amb la violència de gènere com a temàtica.

El procés de gestació de l’espectacle ha partit de la convocatòria adreçada a dones actrius, cantants, músiques i ballarines professionals i semiprofessionals inscrites al Cens Cultural de Cardedeu, des d’on s’ha seleccionat l’equip artístic.

Sota la direcció de Marta Carrasco, i amb Albert Hurtado com a ajudant de direcció, les artistes Laia Baraldés, Vanessa Fernández, Magalí Sala, Isabel Vinardell i Olga vinyals han treballat sis setmanes intenses al Teatre Auditori Cardedeu per crear l’espectacle de teatre i dansa “Sang”.

Una reflexió sobre la violència de gènere, l’agressió i els maltractaments, que parla també dels estereotips de l’amor romàntic.

És un cop de puny a l´estómac, físic i explícit per atordir-nos la ment i prendre- hi part. SANG és aixecar la mirada cap a l´horitzó, la sang és vida, i és fer créixer les altres gràcies a la sororitat creativa.

“per totes elles, per totes nosaltres”

INFORMACIÓ

Creació i direcció: Marta Carrasco
Ajudant de direcció: Albert Hurtado
Intèrprets: Laia Baraldés, Vanessa Fernández, Magalí Sala, Isabel Vinardell, Olga Vinyals Martori.
Disseny d’il·luminació: Pep Bou
Producció: Cia. Marta Carrasco i Cardedeu Cultura, programa de suport a la creació.

Organitza: Ajuntament d’Arenys de Mar

Compra aquí les entrades
No esperis més
Divendres, 3 Desembre
20:00
Teatre Principal
2€
Venda on-line tancada