ROMEU I JULIETA de Serguéi Prokófiev

ELS MALAURATS AMANTS DE SHAKESPEARE S’ENFRONTEN A LA PASSIÓ I LA TRAGÈDIA AL BALLET DE KENNETH MACMILLAN, UNA OBRA MESTRA DEL SEGLE XX.

La història d’amor imperible de Shakespeare és coneguda arreu del món. Des de la seva estrena el 1965 amb The Royal Ballet, Romeu i Julieta de Kenneth MacMillan s’ha convertit en un ballet clàssic modern. La coreografia captura les emocions de la jove parella quan s’enamoren, tot i les barreres que finalment desencadenen el tràgic final de la història.

Cada reposició proporciona oportunitats perquè nous ballarins interpretin als malaurats amants. Tota la Companyia aporta el colorit i l’acció de la Verona renaixentista, on un atrafegat mercat desemboca amb massa rapidesa en una lluita amb espases i una disputa familiar dóna pas a una tragèdia tant per als Montescos com per als Capuletos.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 11 juny
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
3H. 15MIN. Inclou dos descans
2019-06-11 20:15 2019-06-11 23:30 Europe/Andorra ROMEU I JULIETA de Serguéi Prokófiev ELS MALAURATS AMANTS DE SHAKESPEARE S’ENFRONTEN A LA PASSIÓ I LA TRAGÈDIA AL BALLET DE KENNETH MACMILLAN, UNA OBRA MESTRA DEL SEGLE XX. La història d’amor imperible de Shakespeare és coneguda arreu del món. Des de la seva estrena el 1965 amb The Royal Ballet, Romeu i Julieta de Kenneth MacMillan s’ha convertit en un […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€

Soci Teatre Principal, 13€

Estudiant, 13€

Detalls tècnics

Coreografia: Kenneth MacMillan

Música: Serguéi Prokófiev

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.