Teatre Principal

ROIG, textos i música sobre Montserrat Roig

ROIG és un homenatge molt especial a Montserrat Roig, que la mort prematura, ara fa trenta anys, ens va arrabassar.

Mònica Lucchetti posarà veu a passatges plens de vida, d’intensitat i passió, de moments colpidors, de turbulències socials i canvis profunds. La música de Carles Beltran acaronarà la bellesa dels textos de la Montserrat. I Tànit Navarro interpretarà cançons que li agradaven i ens brindarà instants preciosos i plens d’emotivitat.

Montserrat Roig, forma part del grup d’escriptors que es donaren a conèixer a l’entorn de 1970, i que, després de tres dècades de postguerra, van marcar un punt d’inflexió en la història de la literatura catalana.

Autora d’èxit, catalanista, feminista i dona compromesa a molts nivells, barcelonina que destaca sobretot en els camps de la narrativa i del periodisme. La seva mort prematura, el 1991, va impedir la continuïtat d’una obra amb dues etapes ben definides que presenta fites com ara la novel·la El temps de les cireres, el reportatge Els catalans als camps nazis, el recull de contes El cant de la joventut o l’assaig Digues que m’estimes encara que sigui mentida. ROIG, és un homenatge especial, on a més de fer divulgació de l’obra de l’autora, també hi trobarem records, olors, colors i emocions de la vida de Montserrat Roig i el seu entorn més estimat.

Mònica Lucchetti – Actriu, narrativa i dramatúrgia

Carles Beltran – Músic/compositor

Organitza: Centres Espriu Arenys i Ajuntament d’Arenys de Mar

Compra aquí les entrades
No esperis més
Dissabte, 16 Octubre
20:30
Teatre Principal d’Arenys de Mar
Entrada Gratuïta (Afor. limitat)
Venda on-line tancada