RISE amb The Sey Sisters

RISE neix de la necessitat d’expressar-nos des del que som.

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció surgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

RISE és una crida a la revolució personal.
És una crida a l’acceptació personal i col·lectiva.

Rise neix de la necessitat d’expressar-nos des del que som: dones nascudes a Catalunya i negres amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses. Ha nascut des de la necessitat de visibilitzar un sector social que molt poques vegades es té en compte, el col·lectiu afro i les/els afrodescendents. Aquelles i aquells que som descendència de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya lluitem cada dia perquè el nostre color de pell no determini qui som.

The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineixen els seus espectacles.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 10 març
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta Descomptes)
1H. 30MIN.
2019-03-10 19:00 2019-03-10 20:30 Europe/Andorra RISE amb The Sey Sisters RISE neix de la necessitat d’expressar-nos des del que som. Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció surgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 10€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€

Soci Teatre Principal, 8€

Carnet Estudiant, 8€

Detalls tècnics

Interprets: Edna Sey Asare, Kathy Sey Asare i Yolanda Sey Asare

Piano i Saxo: Albert Bartolomé Pujol

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.