REQUIEM de MOZART

Un total de 50 cantaires procedents de diferents indrets i corals de l’Alt i Baix Empordà s’han conjurat per dur a terme una aventura engrescadora, fer per primer cop el Rèquiem de Mozart amb un COR DE L’EMPORDÀ i una experimentada formació com l’ORQUESTRA DE CAMBRA DE L’EMPORDÀ. Aquest fet insòlit ús l’oferim amb tota la il·lusió del món. L’obra més contundent de Mozart, esdevé un cant a l’esperança tot demostrant que amb fermesa, treball i empenta s’és capaç d’assolir la fita d’interpretar amb gran dignitat una obra monumental com és el RÈQUIEM en re m K.V. 626 de Wolfgang Amadeus Mozart.

El Cor de l’Empordà s’ha creat a partir d’una selecció de veus de l’Alt Empordà i el Baix Empordà i gràcies a l’impuls de diversos directors, com Mercè Bonet, Daniel Mancebo, Albert Morcillo i Joaquim Piqué. “D’aquesta manera s’ha pogut gestar i portar als escenaris un cor genuïnament empordanès, que es veu capacitat per afrontar el repte d’interpretar una de les obres culminants del classicisme musical”, com destaca Carles Coll, director del Cor i Orquestra de Cambra de l’Empordà. I, en aquest sentit, subratlla que “té molt de valor i és estimulant que l’Alt Empordà i el Baix Empordà s’hagin conjurat per fer una versió plena d’entusiasme i fervor creatiu”.

També destaca el quartet vocal format per la soprano Monik Bargalló, la mezzosoprano Imma Roig, el tenor Joan Francesc Folqué i el baix Xavier Mendoza.

Venda d’entrades anticipades el divendres 2 de novembre de 19h a 20.15h a la taquilla del teatre.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 04 novembre
19:30
Teatre Principal
17€
70 minuts
2018-11-04 19:30 2018-11-04 20:30 Europe/Andorra REQUIEM de MOZART Per primer cop el Rèquiem de Mozart amb un COR DE L’EMPORDÀ i una experimentada formació com l’ORQUESTRA DE CAMBRA DE L’EMPORDÀ. Teatre Principal Teatre Principal

Anticipada Internet, 15€ (Preu Web)

Detalls tècnics

Directors: Carles Coll Costa i Joaquim Piqué i Calvo

Músics: 12 musics de la formació estable de l'OCE

Músics: 10 ampliacions vent i percussió

Cantaires: 50 cantaires Cor Empordà

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.