PER UN INSTANT amb La Tresca i la Verdesca

Sinopsi:

Per un instant… en Jordi, en Toni i en Claudi mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons.

Un concert teatralitzat per a tota la família nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps que s’anaven fent l’ullet, en les seves trobades parlaven i s’entenien. L’admiració, el respecte i sobretot l’amistat han fet que s’ajuntessin per preparar aquest espectacle. Per un instant s’han agafat de la mà, i han fet un saltet cap endavant.

Per normativa d’aforament tots els nens/es han de portar la seva entrada acreditativa per l’espectacle, els menors de 2 anys tenen entrada GRATUÏTA però cal aplicar-se el descompte “Tarifa Menors de 2 anys“.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 13 octubre
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
60 MIN.
2019-10-13 18:00 2019-10-13 21:00 Europe/Andorra PER UN INSTANT amb La Tresca i la Verdesca Sinopsi: Per un instant… en Jordi, en Toni i en Claudi mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons. Un concert teatralitzat per a tota la família nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre. La Tresca i Xirriquiteula feia molt de temps […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Familia Nombrosa i Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Menors de 2 anys, Gratuït

Detalls tècnics

INTERPRETS: Toni López, Jordi López i Claudi Llobet.

COMPOSICIONS I ARRANJAMENTS MUSICALS: La Tresca i la Verdesca.


DIRECCIÓ: Iolando Llansó

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.