NOMÉS UNA VEGADA de Marta Buchaca

Què estem disposats a tolerar en una relació?

Només una vegada, de Marta Buchaca, és un espectacle que ens interroga sobre on són els nostres límits, ens mostra com les relacions de poder regeixen els nostres afectes i ens adverteix sobre els riscos de convertir la violència en part de la nostra vida quotidiana.

SINOPSI

Segur que la violència és una cosa que només els passa als altres? I si, fins i tot, en les nostres relacions de parella, estem considerant normals coses que no ho són tant? Quina responsabilitat té l’educació patriarcal, que considera la força un atribut masculí i la feblesa una característica de les dones, en la violència de gènere? La dramaturga Marta Buchaca escenifica la violència de gènere més comuna i latent: la de cada dia, la que no ho sembla, la que no diries mai que ho és, la que acceptem sense adonar-nos-en.

Una psicòloga (Maria Pau Pigem) especialitzada en violència masclista atén un dia una parella, formada per l’Eva (Anna Alarcón) i en Pau (Bernat Quintana). Tots dos troben que són allà per error. N’hi ha prou amb única agressió per considerar que som davant d’un home maltractador i una dona maltractada?

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 24 febrer
19:00
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
1H. 30MIN.
2019-02-24 19:00 2019-02-24 20:30 Europe/Andorra NOMÉS UNA VEGADA de Marta Buchaca Què estem disposats a tolerar en una relació? Només una vegada, de Marta Buchaca, és un espectacle que ens interroga sobre on són els nostres límits, ens mostra com les relacions de poder regeixen els nostres afectes i ens adverteix sobre els riscos de convertir la violència en part de la nostra vida quotidiana. SINOPSI […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 12€

Soci Teatre Principal, 10€

Carnet d'Estudiant, 8€

Detalls tècnics

Autoria i direcció: Marta Buchaca

Interprets: Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.