Teatre Principal

MU-DANSA (Xoc Anti-tempo) amb el Ballet Contemporani de Catalunya

La dramatúrgia d’aquest espectacle es basa en la història de la dansa, la seva evolució i possible continuïtat i obertura. Amb aquest espectacle, els 5 intèrprets desenvolupen una versatilitat que ha de ser la identitat de la nova companyia des d’un principi, i que ha d’abastar des del clàssic més cru fins la dansa teatre.

La inspiració coreogràfica es basa en l’evolució de la dansa, dividida en dues parts en l’àmbit intern, cadascuna a càrrec d’un coreògraf:

Una primera d’Elizabeth Cohen, amb el marc temporal que va dels orígens fins a l’inici del segle XX, amb les creacions de Nijinsky, Stravinsky, etc. i la segona, a càrrec de Miquel G. Font, amb el naixement del Neoclàssic i el modern (Béjart, Graham, Cunnigham) passant pels noranta (Killian, Naharin, Pina Bausch) i acabant en el dia d’avui, incloent també el com la dansa s’ha desenvolupat també fora dels teatres (danses urbanes, videoclips, show dance …).

El més important és que aquest programa d’una sola peça (vist des de fora) es realitza en dos processos de creació, amb dos coreògrafes per separat. Per diferenciar ambdues parts es realitza un intermedi en escena representant un esdeveniment crucial que va fer que l’evolució artística global canviés, i així naixés l’edat contemporània: La primera Guerra Mundial.

Aquest intermedi és a mans de Miquel G Font, qui ha supervisat i guiat varis processos, i amb experiència sobre com gestionar aquest tipus de conceptes, la seva versatilitat, la noció de el temps, tant en la peça com en el període d’assaig, així com la gestió musical.

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ ARTÍSTICA – Miquel G. Font
DIRECCIÓ MUSICAL – Ignasi Prunés
COREOGRAFIES – Elizabeth Cohen i Miquel G. Font
MÚSICS – Ignasi Prunés, Jordi Montoliu, Carlota Novell i Sergi Miró.
BALLARINS – Elizabeth Cohen, Diego Urdangarin, Matilda Gustafsson, Florine Boland i Nabar Jon Martinez.

Preus de l’espectacle:

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 11 Octubre
19:00
Teatre Principal
17€ (Consulta descomptes)
60 MIN.
DESCOMPTES DISPONIBLES

PREU WEB (Anticipada), 15€
Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€
Familia Nombrosa i Monoparental, 13€
Soci Teatre Principal, 10€
Carnet Estudiant / Jove, 8€

Venda on-line tancada