MIX BALLET de Christopher Wheeldon

DOS OBRES RECENTS I UNA ESTRENA MUNDIAL MOSTREN LA CARA CONTEMPORÀNIA DE THE ROYAL BALLET.

El rostre contemporani de The Royal Ballet es revela en obres signades per tres dels més destacats coreògrafs actuals. Within the Golden Hour, de Christopher Wheeldon, es basa en set parelles que es separen i barregen, amb música de Vivaldi i Bosso, i es troba il·luminat per rics colors suggerits pel vespre.

Flight Pattern, de Crystal Pite, que es reposa per primera vegada, utilitza una gran dansa de conjunt i es val de la familiar música de Górecki  per realitzar una intensa i apassionada reflexió sobre la migració. Entre una i altra, una nova obra de Sidi Larbi Cherkaoui, creada per The Royal Ballet, en la seva estrena mundial ..

Coreografía :
CHRISTOPHER WHEELDON
SIDI LABI CHERKAOUI
CRYSTAL PITE

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 16 maig
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
3h. 15MIN. Inclou dos descans
2019-05-16 20:15 2019-05-16 23:30 Europe/Andorra MIX BALLET de Christopher Wheeldon DOS OBRES RECENTS I UNA ESTRENA MUNDIAL MOSTREN LA CARA CONTEMPORÀNIA DE THE ROYAL BALLET. El rostre contemporani de The Royal Ballet es revela en obres signades per tres dels més destacats coreògrafs actuals. Within the Golden Hour, de Christopher Wheeldon, es basa en set parelles que es separen i barregen, amb música de Vivaldi […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€

Soci Teatre Principal, 13€

Estudiant, 13€

Detalls tècnics

Coreografia: Christopher Wheeldon

Música: Ezio Bosso i Antonio Vivaldi

Vestuari: Jasper Conran

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.