Teatre Principal

MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA. Homenatge a Boris Vian.

MANUAL DE SUPERVIVÈNCIA. HOMENATGE A BORIS VIAN, estrenat el 25 de gener del 2021 al teatre Romea, de Barcelona , és un espectacle de cabaret literari on podem descobrir la part més íntima d’aquest gran provocador, Boris Vian, encara avui en dia plenament vigent. Conegut bàsicament per les seves novel·les, Boris Vian encarna la figura de l’intel·lectual que critica de manera punyent l’ordre establert mitjançant les seves sàtires i la seva visió del món.  Vian va ser processat i prohibit diverses vegades per les autoritats franceses, ara, gràcies a aquest espectacle, que conté material poètic inèdit fins ara en català, descobrim el Vian més íntim, més preocupat per la vida i alhora més irònic que mai.

Versió, dramatúrgia i interpretació: Lluís-Anton Baulenas 

Música: Pau Mainé i Oriol Tramvia

Sàtrapa convidada: Gemma Deusedas

INFORMACIÓ

– Portar la vostra invitació a través del portal web del Teatre Principal i si és possible no imprimiu el tiquet, porteu-lo descarregat en el vostre telèfon mòbil.
– Mantingueu la distància de seguretat.
– Portar mascareta i mantenir-la posada durant tot l’espectacle. 
– La reserva de les localitats és obligatòria i s’han de comprar les entrades separades, un cop dins la sala si sou unitat familiar (bombolla) us podreu ajuntar, augmentant més la distància amb els del costat.

Organitza: Centre Espriu Arenys, Ajuntament d’Arenys de Mar

Compra aquí les entrades
No esperis més
Diumenge, 23 Maig
19:00
Teatre Principal d’Arenys de Mar
Gratuït
Venda on-line tancada