MÀGIC GOSPEL amb Sergi Buka i The Gourmets Vocal Quartet

VENDA D'ENTRADES A PARTIR DEL DILLUNS 7 DE GENER DEL 2019

Una trobada màgica entre la qualitat del gospel fresc i potent de The Gourmets Vocal Quartet i l’internacional Sergi Buka, acabat d’arribar després de tres temporades a Alemanya i Àustria amb el Circ Roncalli i, tot just, aquest últim Nadal al Circ Conelli a Suïssa.

MAGIC GOSPELESCOLTAREM un concert de gospel ple de bellesa, energia i emoció… fent servir la Màgia com a fil conductor.

MAGIC GOSPELVEUREM un espectacle d’il·lusionisme ple de fantasia, encís i poesia… on l’art universal i mil·lenari de les ombres xineses, comptarà amb una banda sonora interpretada en directe i a vista de públic, fent servir tota la capacitat de la veu humana per crear sons.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 31 març
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
60MIN.
2019-03-31 18:00 2019-03-31 19:00 Europe/Andorra MÀGIC GOSPEL amb Sergi Buka i The Gourmets Vocal Quartet Una trobada màgica entre la qualitat del gospel fresc i potent de The Gourmets Vocal Quartet i l’internacional Sergi Buka, acabat d’arribar després de tres temporades a Alemanya i Àustria amb el Circ Roncalli i, tot just, aquest últim Nadal al Circ Conelli a Suïssa. A MAGIC GOSPEL… ESCOLTAREM un concert de gospel ple de bellesa, […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Familia Nombrosa, Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Detalls tècnics

Il·lusionista: Sergi Buka

The Gourmets Vocal Quartet: Alex Delgado, Jordi Vallespí, Abel García i Javier Canales

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.