VOILÀ amb Sergi Buka

Un, dos, tres i Hop !!! Mr Buka presenta … Voilà! …

Passin, passin i vegin …

A la pista d’un petit circ màgic descobrirem com les lleis de la poètica, dels somnis i del “res és impossible” regnen per despertar l’emoció de la sorpresa als observadors d’il·lusions.

Trapezistes mecànics … jocs de llum i ombres … agosarats ciclistes i sorprenents il·lusionistes, aconseguiran fondre’s amb la realitat per transportar- nos a un viatge sensitiu i vertiginós.

Sergi Buka és l’encarregat de despertar la il·lusió als espectadors amb un recull dels millors números de la seva trajectòria en el món del circ.

Aquí està …. Voilà !!! Un combinat on els infants d’ànima seran partícips en tot moment de les sorpreses amb que aquest viatge ens obsequiarà.
Un espectacle que despertarà els sentits d’aquells que embadalits, es deixin portar per la màgia de … Voilà!

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 31 març
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
60 MIN.
2019-03-31 18:00 2019-03-31 19:00 Europe/Andorra VOILÀ amb Sergi Buka Un, dos, tres i Hop !!! Mr Buka presenta … Voilà! … Passin, passin i vegin … A la pista d’un petit circ màgic descobrirem com les lleis de la poètica, dels somnis i del “res és impossible” regnen per despertar l’emoció de la sorpresa als observadors d’il·lusions. Trapezistes mecànics … jocs de llum i […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Familia Nombrosa, Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Detalls tècnics

Il·lusionista: Sergi Buka

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.