LES VALQUIRIES de Richard Wagner

El cicle de l’anell de Wagner és una de les obres més grans de tota la història de l’òpera. Antonio Pappano, director musical de The Royal Opera, dirigeix ​​la producció de Keith Warner i aquesta última compta compta amb un repartiment integrat per un excel·lent desplegament internacional de cantants especialitzats en Wagner. Les quatre òperes del cicle complet viatgen des del principi d’un món fins a la seva destrucció, amb déus, herois i monstres. Aquest mite èpic retrata tots els tipus d’emocions amb una música i idees d’una força extraordinària. L’Anell està sempre present en el calendari operístic: una vegada que es viu, no es va perdre mai.

Die Walküre (Les Valquíries) és la segona òpera del cicle i conté diversos moments musicals més destacats de l’anell: la rutilant Música del Foc Màgic i la electritzant Cavalcada de les valquíries. Però en el centre d’aquesta òpera, entre les reelaboracions musicals i la mitologia nòrdica, entre els quals es troben els bessons Siegmund i Sieglinde, i Wotan i la seva filla valquíria, Brünnhilde.

Venda d’entrades anticipades divendres 26 d’Octubre de 19h a 20.30h a la taquilla del teatre.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 28 octubre
18:00
Teatre Principal
17€
4:50' (inclou un descans)
2018-10-28 18:00 2018-10-28 22:50 Europe/Andorra LES VALQUIRIES de Richard Wagner El cicle de l'anell de Wagner és una de les obres més grans de tota la història de l'òpera. Teatre Principal Teatre Principal

Anticipada Internet, 15€ (Preu Web)

Socis, 13€

Detalls tècnics

Siegmund: Stuart Skelton

Sieglinde: Emily Magee

Wotan: John Lundgren

Brünnhilde: Nina Stemme

Fricka: Sarah Connolly

Director d'escena: Keith Warner

Director musical: Antonio Pappano

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.