Teatre Principal

LES HISTÒRIES ES FAN MÚSICA amb Noctes Cor de Cambra.

Noctes és un cor de cambra fundat l’any 2019 per l’Àlex Honrubia, juntament amb tres amics més, amb la voluntat de promoure la música de cambra i de qualitat. Després d’haver format part de diversos cors de Catalunya i de passar anys cantant junts, es crea el grup de joves cantants que ara conformen aquest cor de cambra.

Noctes se centra a oferir un repertori variat i versàtil, per tal de divulgar la música antiga, aprofundir en les peces clàssiques i romàntiques i la música d’autors contemporanis. Sempre obren les seves portes a nous reptes i experiències per seguir creixent musicalment amb cada programa que fan.

Sota la direcció de Maria Mauri Fàbregas, treballen en aquest projecte amb moltes ganes de gaudir i de compartir la seva passió per la música per a tots els públics.

Noctes presenta el programa “Les històries es fan música”.

En aquest programa interpretem les cançons populars catalanes més conegudes del nostre territori, com poden ser El Rossinyol, l’Hereu Riera, Ton pare no té nas i moltes sorpreses més. Des de sempre, la cançó ha sigut un vehicle de comunicació d’històries i llegendes. És per això que, aquest concert, ens farà viatjar pel nostre llegat més antic i a la vegada més proper.

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ – Maria Mauri Fàbregas
SOPRANOS – Clara Gonzàlez, Mireia Gonzàlez, Blanca Martí i Marina Viñals
CONTRALTS – Irene Plass, Txell Sànchez, Mireia Sans i Helena Tajadura
TENORS – Marc Majó i Miquel Àngel Schikora
BAIXOS – Jaume Diport, Ricard Martí i Guillem Sedó

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 19 Setembre
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta descomptes)
1H. 15 MIN.
DESCOMPTES DISPONIBLES

PREU WEB (Anticipada), 10€
Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€
Familia Nombrosa i Monoparental, 9€
Soci Teatre Principal, 8€
Carnet Estudiant / Jove, 8€

Venda on-line tancada