LA TRAVIATA de Giuseppe Verdi

La bella producció de Richard Eyre proporciona l’ambientació perfecta per a l’òpera de Verdi sobre una cortesana que ho sacrifica tot per amor.

Des de la intensa emoció d’un amor inesperat a una punyent reconciliació que arriba massa tard: La Traviata de Verdi és una de les òperes més populars de tot el repertori. Alfredo s’enamora de la cortesana Violetta a la glamurosa societat parisenca, però sota la superfície discorren rerefons més ombrívols que impulsen el desenllaç cap a un tràgic final.

La riquesa de melodies de l’òpera inclou el famós brindis i l’exuberant “Sempre allibera”, dos moments que mostren el lirisme de l’òpera italiana en la seva faceta més immediatament atractiva. La producció de richard eyre per a The royal Opera posa en relleu tot el colorit emocional, des del vertiginós des- cobriment de l’amor a la inevitable conclusió, passant per una dolorosa confrontació. Luxosos decorats i vestits d’època ressalten la realitat d’un emocionant relat basat en la vida real.

Repartartiment:

Violetta Valéry – Ermonela Jaho

Alfredo Germont – Charles Castronovo

Giorgio Germont – Plácido Domingo

Annina – Pamela Helen Stephen

Flora Bervoix – Aigul Akhmetshina

————————————————-

Director musical – Antonello Manacorda

Royal Opera Chorus

Orchestra of the Royal Opera House

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimecres, 30 gener
19:45
Teatre Principal
17€ (Consulta descomptes)
3h. 35Min. Inclou dos descans
2019-01-30 19:45 2019-01-30 23:15 Europe/Andorra LA TRAVIATA de Giuseppe Verdi La bella producció de Richard Eyre proporciona l'ambientació perfecta per a l'òpera de verdi sobre una cortesana que ho sacrifica tot per amor. Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€

Soci Teatre Principal, 13€

Estudiant, 13€

Detalls tècnics

Música: Giuseppe Verdi

Llibret: Francesco Maria Piave

Director d'escena: Richard Eyre

Disenys: Bob Crowley

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.