LA FORÇA DEL DESTÍ de Giuseppe Verdi

CHRISTOF LOY DIRIGEIX AMB REPARTIMENT  PLE D’ESTRELLES, AMB LA PRESÈNCIA DE ANNA NETREBKO, JONAS KAUFMANN I LUDOVIC TÉZIER, A L’ÈPICA ÒPERA DE VERDI, DIRIGIDA PER ANTONIO PAPPANO.

Leonora s’enamora de Don Álvaro, però quan el seu pare prohibeix el seu matrimoni, un fatal accident desencadena un drama d’obsessió, venjança i tragèdia. Jonas Kaufmann i Anna Netrebko protagonitzen l’epopeia de Verdi “La força del destí”, una òpera que exigeix ​​el màxim dels cantants per a la seva poderosa música i el més rotund tractament teatral per el seu relat d’una amarga venjança que es porta a terme més enllà de la distància i el temps.

La producció arriba a The Royal Opera en una sensacional posada en escena procedent d’Amsterdam, ple de colorit i acció. Està dirigida escènicament per Christof Loy i musicalment per Antonio Pappano, director musical de The Royal Opera.

Repartiment:

Leonora – Anna Netrebko

Don Alvaro – Jonas Kaufmann

Don Carlo di Vargas – Ludovic Tézier

Padre Guardiano – Ferruccio Furlanetto

Fra Melitone – Alessandro Corbelli

————————————————

Director musical – Antonio Pappano

Royal Opera Chorus

Orchestra of the Royal Opera House

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 02 abril
19:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
4H. 15MIN. Inclou dos descans.
2019-04-02 19:15 2019-04-02 23:30 Europe/Andorra LA FORÇA DEL DESTÍ de Giuseppe Verdi CHRISTOF LOY DIRIGEIX AMB REPARTIMENT  PLE D’ESTRELLES, AMB LA PRESÈNCIA DE ANNA NETREBKO, JONAS KAUFMANN I LUDOVIC TÉZIER, A L’ÈPICA ÒPERA DE VERDI, DIRIGIDA PER ANTONIO PAPPANO. Leonora s’enamora de Don Álvaro, però quan el seu pare prohibeix el seu matrimoni, un fatal accident desencadena un drama d’obsessió, venjança i tragèdia. Jonas Kaufmann i Anna […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€

Soci Teatre Principal, 13€

Estudiant, 13€

Detalls tècnics

Música: Giuseppe Verdi

Director d'Escena: Christof Loy

Director Musical: Antonio Pappano

Llibret: Francesco Maria Piave

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.