LA BONA VIDA 
amb 2PrincesesBarbudes

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre’s per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític.

Després d’explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabrbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina. Us quedareu de pedra!

Música per escoltar en família

Cançons pop fetes amb instruments petits i de joguina. Lletres divertides, imaginatives, plenes d’humor i lliures de moralismes. Aquesta recepta permet a 2princesesbarbudes arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics.

Pop de joguina

Les 2princesesbarbudes han augmentat la seva flota d’instruments habituals (pianets, xilòfons, melòdiques, ukuleles, acordionets i timbals de joguina) amb una guitarra elèctrica de tres cordes i un baix acústic petit per aconseguir un so més proper al pop.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 26 gener
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
60 MIN.
2020-01-26 18:00 2020-01-26 19:00 Europe/Andorra LA BONA VIDA 
amb 2PrincesesBarbudes Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre’s per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític. Després d’explicar-nos els secrets de la […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Familia Nombrosa i Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Menors de 2 anys, Gratuït

Detalls tècnics

Acordió petit, pianet i veu: Helena Casas

Guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele, melòdica, pianet i veu.: Marc Marcé

Bateria de joguina i veu: Marc Poch

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.