LA BOHÈME de Giacomo Puccini

LA GRAN TRAGÈDIA ROMÀNTICA DE PUCCINI AMBIENTADA AL PARÍS BOHEMI, EN UNA IMPRESSIONANT PRODUCCIÓ DE RICHARD JONES PROTAGONITZADA PER SONYA YONCHEVA I CHARLES CASTRONOVO.

Richard Jones capta a la perfecció la simbiosi entre tragèdia i comèdia a La Bohème. Una anàlisi exhaustiva de l’obra de Puccini, dels seus personatges, sobretot el de la commovedora Mimi i l’encantadora Musetta. Els dissenys de Stewart Laink marquen el contrast entre la pobresa dels àtics bohemis i l’esplendor de les botigues de la burgesia parisenca en el dia de Nadal.

La partitura de Puccini és una obra mestra en la qual destaquen àries com la de Rodolfo i Mimi en l’acte I, el cor a l’acte II o l’esgarrifosa escena de la mort de Mimi, amb la qual ni el mateix compositor va poder contenir les llàgrimes.

La Bohème es va estrenar al Teatre Regio de Torí l’1 de febrer de 1896. Un any més tard es va representar al Covent Garden. Aquesta producció és una de les òperes més estimades i interpretada en Royal Opera House.

Repartiment: 

Mimi – Sonya Yoncheva

Rodolfo – Charles Castronovo

Marcello – Andrzej Filonczyk

Musetta – Aida Garifullina

Colline – Peter Kelln

 ———————————————— 

Royal Opera Chorus

Orchestra of the Royal Opera House 

ÒPERA EN QUATRE ACTES

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimecres, 29 gener
20:45
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
2h. 35MIN. Aprox.
2020-01-29 20:45 2020-01-29 23:30 Europe/Andorra LA BOHÈME de Giacomo Puccini LA GRAN TRAGÈDIA ROMÀNTICA DE PUCCINI AMBIENTADA AL PARÍS BOHEMI, EN UNA IMPRESSIONANT PRODUCCIÓ DE RICHARD JONES PROTAGONITZADA PER SONYA YONCHEVA I CHARLES CASTRONOVO. Richard Jones capta a la perfecció la simbiosi entre tragèdia i comèdia a La Bohème. Una anàlisi exhaustiva de l’obra de Puccini, dels seus personatges, sobretot el de la commovedora Mimi […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€

Familia Nombrosa i Monoparental, 13€

Soci Teatre Principal, 12€

Menors de 2 anys, 12€

Detalls tècnics

MÚSICA: Giacomo Puccini

Director d’Orquestra: Emmanuel Villaume

DIRECTOR: Richard Jones

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.