LA BELLA DORMENT de Pyotr Il’yich Tchaikovsky

VIATJA AMB EL ROYAL BALLET A UN MÓN ENCANTAT DE PRINCESES I FADES PADRINES A LA HISTÒRICA PRODUCCIÓ DE MARIUS PETIPA AMB MÚSICA DE TCHAIKOVSKI.

Aquesta producció de La Bella Dorment porta delectant el públic de Covent Garden des de 1946. Un clàssic del ballet rus que va coronar a Royal Ballet en la seva nova seu, després de la Segona Guerra Mundial, com a gran companyia a nivell mundial. Seixanta anys després, el 2006, s’ha rescatat la posada en escena original, tornant als magnífics dissenys d’Oliver Messel i als enlluernadors vestits.

La gran partitura de Pyotr Il’yich Txaikovski i la coreografia original de Marius Petipa combinen a la perfecció amb les variacions creades per a The Royal Ballet per Frederick Ashton, Anthony Dowell i Christopher Wheeldon.

Un ballet que encisa a tot aquell que ho veu!

 

Repartiment: 

Per Confirmar

 ———————————————— 

Director d’Orquestra – Simon Hewett

Orchestra of the Royal Opera House 

BALLET EN TRES ACTES 

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 16 gener
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
2H. 30MIN. Aprox.
2020-01-16 20:15 2020-01-16 23:30 Europe/Andorra LA BELLA DORMENT de Pyotr Il’yich Tchaikovsky VIATJA AMB EL ROYAL BALLET A UN MÓN ENCANTAT DE PRINCESES I FADES PADRINES A LA HISTÒRICA PRODUCCIÓ DE MARIUS PETIPA AMB MÚSICA DE TCHAIKOVSKI. Aquesta producció de La Bella Dorment porta delectant el públic de Covent Garden des de 1946. Un clàssic del ballet rus que va coronar a Royal Ballet en la seva […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 13€

Familia Nombrosa i Monoparental, 13€

Soci Teatre Principal, 12€

Carnet Estudiant / Jove, 12€

Detalls tècnics

MÚSICA: Pyotr Il’yich Tchaikovsky

COREOGRAFIA: Marius Petipa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.