KAIXES amb Com Sona?

Caixes petites i grans. Caixes que es mouen i ballen.

Caixes que juguen, que imaginen barques i objectes diversos. 

Caixes que amaguen petits trésors amagats… Música!

Kaixes és una barreja aclèctica entre música popular i música d’autor amb música original creada especialmente per aquest espectacle. Cada cançó esdevé un joc a través del teatro d’objectes, on els instruments i tener un paper protagonista.

Com Sona? neix a Barcelona el 2005 amb la intenció d’apropar la música als infants de 0 a 6 anys. Al llarg de la seva història, la companyia ha actuat a bona part del territori Català oferint concerts de petit i mitjà format a escoles bressol, escoles d’educació infantil, centres cívics, biblioteques i teatres.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 03 febrer
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta descomptes)
60MIN.
2019-02-03 18:00 2019-02-03 19:00 Europe/Andorra KAIXES amb Com Sona? Caixes petites i grans. Caixes que es mouen i ballen. Caixes que juguen, que imaginen barques i objectes diversos.  Caixes que amaguen petits trésors amagats… Música! Kaixes és una barreja aclèctica entre música popular i música d’autor amb música original creada especialmente per aquest espectacle. Cada cançó esdevé un joc a través del teatro d’objectes, […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Família Nombrosa, Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Detalls tècnics

Elena Pereta: Ukelele, boomwackers i veu

Oriol Aguilar: Guitarra elèctrica, contrabaix, flauta, ukelele, loops i veu

Oriol Aguilar: Direcció musical

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.