Teatre Principal

JOC DE CADIRES amb la companyia Cal Teatre.

Una família s’asseu a taula. Cadascú ocupa la seva cadira i el seu lloc, com s’ha fet sempre. I ningú es pregunta qui li va assignar aquest lloc ni perquè, com passa amb les coses que simplement són “així”. Però què passaria si un dia algú s’asseu en un lloc diferent al que li toca?

Joc de Cadires” parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupem condiciona el nostre punt de vista: tot depèn de la cadira des de la que es miri.

T’has assegut mai a la cadira d’un altre?

Cal Teatre neix el 2014 gràcies a la trobada d’en Carlos Gallardo, en Jordi Font i en Sergio Escalona. Els tres compartim inquietuds com són el teatre de titelles, la fascinació per els objectes quotidians i la creació d’històries poc usuals.

Actualment estem treballant en el nostre segon espectacle “Joc de Cadires”, una recerca sobre una de les capacitats humanes més importants per comprendre el món i als que ens envolten: L’empatia.
Volem crear poètiques i universos on el públic s’hi pugui submergir i viatjar. I de bon grat acceptem el repte d’explicar allò essencial d’una manera diferent i atractiva.

FITXA ARTÍSTICA

DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA – Dora Cantero
INTERPRETACIÓ I MANIPULACIÓ – Carlos Gallardo i Jordi Font
MÚSICA – “L ́home del Principi”

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 26 Setembre
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta descomptes)
60 MIN.
DESCOMPTES DISPONIBLES

PREU WEB (Anticipada), 6€
Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€
Familia Nombrosa i Monoparental, 5€
Soci Teatre Principal, 4€
Menors de 2 anys, Gratuït

Venda on-line tancada