GUYI GUYI amb Periferia Teatro de Títeres

Guyi-Guyi és un cocodril que, per un atzar de la natura, neix en una família d’ànecs. Guyi-Guyi viu feliç amb la seva família fins que un dia es perd i es troba amb un cocodril. Quan s’assabenta que els cocodrils mengen ànecs, el nostre protagonista passarà per diferents dificultats per aconseguir ser ell mateix. A través del joc i l’humor busquem reflexionar sobre la por a la diferència iels prejudicis que llancem sobre allò que es comporta de manera diferent al que esperem.

SINOPSI:

Què passa quan els altres et veuen diferent? ¿I quan tu et veus diferent als altres? Guyi-Guyi és un cocodril que no sap que ho és. No és ferotge ni voraç. No sap comportar-se com els altres. Guyi-Guyi haurà de seguir el seu instint i aprendre com ha d’actuar per ser un “bon cocodril”.

Guyi-Guyi és un espectacle dirigit al públic infantil i familiar a partir de 3 anys.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 17 febrer
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta descomptes)
50MIN.
2019-02-17 18:00 2019-02-17 19:00 Europe/Andorra GUYI GUYI amb Periferia Teatro de Títeres Guyi-Guyi és un cocodril que, per un atzar de la natura, neix en una família d’ànecs. Guyi-Guyi viu feliç amb la seva família fins que un dia es perd i es troba amb un cocodril. Quan s’assabenta que els cocodrils mengen ànecs, el nostre protagonista passarà per diferents dificultats per aconseguir ser ell mateix. A […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Família Nombrosa, Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Detalls tècnics

Actrius : Iris Pascual i Mariso García

Tècnic: Juan Manuel Quiñones

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.