GERIONA ENTRE MUSICALS amb el Cor de l’Auditori de Girona

Sinopsi:

El títol de l’espectacle ja ho diu tot: el món dels musicals, que tant bé encaixa amb les veus i la interpretació de les setze noies de Cor Geriona, en serà el protagonista. No hi faltarà cap dels ingredients que té un bon musical: històries trepidants, amors i desamors, drama i comèdia, lliçons de vida i molta emoció! Això sí, tot ho viurem a través del cant, la dansa i la interpretació.

Començarem amb les reflexions d’un dels últims musicals composat a casa nostra, El Petit Príncep (música: Manu Guix i Marc Artigau / arranj: Glòria Garcés); seguirem amb la força de l’obra mítica de Les Misérables (música: Claude-Michel Schönberg / arranj: Ed Lojeski); continuarem amb la disbauxa de les cançons d’ABBA recollides al musical Mamma Mia (arranj: Mac Huff) i l’espectacle desenllaçarà amb el romanticisme de La La Land (música: Justin Hurwitz, arranj: Glòria Garcés).

Les peces que es cantaran al llarg de l’espectacle seran arranjaments actuals i fidels als originals, però fets a mida perquè el públic pugui gaudir intensament de la música i del color tant característic de les veus de Cor Geriona. Cada un dels quatre medleys ens explicarà una història, que ens transportarà a altres èpoques i llocs del món. El públic no haurà de fer res més que deixar-se endur per les veus i la interpretació de les setze noies, fent volar la imaginació.

“Geriona entre musicals” és clarament un espectacle fresc i per gaudir amb tota la família!

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 06 octubre
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta Descomptes)
1h. 15MIN.
2019-10-06 19:00 2019-10-06 22:30 Europe/Andorra GERIONA ENTRE MUSICALS amb el Cor de l’Auditori de Girona Sinopsi: El títol de l’espectacle ja ho diu tot: el món dels musicals, que tant bé encaixa amb les veus i la interpretació de les setze noies de Cor Geriona, en serà el protagonista. No hi faltarà cap dels ingredients que té un bon musical: històries trepidants, amors i desamors, drama i comèdia, lliçons de […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 10€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€

Familia Nombrosa i Monoparental, 9€

Soci Teatre Principal, 8€

Carnet Estudiant / Jove, 8€

Detalls tècnics

COR GERIONA: Martina Aubert, Cristina Batllosera, Carme Biescas, Laura Blasco, Mariona Callís, Raquel Cebrià, Judit Creus, Anna Domènech, Lídia García, Mariona Navarro, Júlia Piñuel, Martina Roig, Natàlia Saballs, Paula Sabariego, Magalí Soler, Clara Sureda i Laia Ylla Sala.

Direcció: Imma Pascual

Pianista: Maria Figa

Dramatúrgia: Gabriel Piñuel

Coreografies: Brisa Rebés

Tècnic de so: Àngel Puertas

Tècnic de llums: Toni Paris

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.