FIDELIO de Ludwing Van Beethoven

RETRANSMISSIÓ SUSPESA

JONAS KAUFMANN I LISE DAVIDSEN PROTAGONITZEN LA GRAN I ÚNICA ÒPERA DE BEETHOVEN.

En el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, Antonio Pappano dirigeix la gran obra mestra del compositor, un escruixidora història de perill i triomfs. En aquesta nova producció Jonas Kaufmann interpreta el paper de l’presoner polític Florestan, mentre que Lise Davidsen encarna a la seva dona Leonora (disfressada de Fidelio) que intrèpidament tracta de rescatar-lo.

Com a contrapunt trobem una història d’intriga marcada per l’amor i la crueltat d’un règim opressiu. La música és determinant en l’obra i inclou el famós quartet en el primer acte i el cor de presoners en el segon acte, que transmeten un sentiment de foscor, de manca d’esperança. La nova posada en escena de Tobies Kratzer ens introdueix en la crua realitat de la Revolució Francesa i mitjançant Fidelio, d’acord amb la màxima de la il·lustració, ens trasllada el seu missatge universal.

Repartiment

Leonore (Fidelio) – Lise Davidsen

Florestán – Jonas Kaufmann

Rocco – Georg Zeppenfeld

Don Pizarro – Simon Neal

Marzelline – Amanda Forsythe

 ———————————————— 

Royal Opera Chorus

Orchestra of the Royal Opera House 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 17 març
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
2h. 35MIN. Aprox.
2020-03-17 20:15 2020-03-17 23:30 Europe/Andorra FIDELIO de Ludwing Van Beethoven JONAS KAUFMANN I LISE DAVIDSEN PROTAGONITZEN LA GRAN I ÚNICA ÒPERA DE BEETHOVEN. En el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, Antonio Pappano dirigeix la gran obra mestra del compositor, un escruixidora història de perill i triomfs. En aquesta nova producció Jonas Kaufmann interpreta el paper de l’presoner polític Florestan, mentre que Lise […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 13€

Familia Nombrosa i Monoparental, 13€

Soci Teatre Principal, 12€

Carnet Estudiant / Jove, 12€

Detalls tècnics

MÚSICA: Ludwing Van Beethoven

Director d’Orquestra: Antonio Papano

Director: Tobías Kraztzer

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.