Teatre Principal

FESTIVAL UAOOO! Teatre a la Fresca

Aquest mes d’agost l’Ajuntament d’Arenys de Mar (Regidoria de Cultura), hem organitzat el FESTIVAL UAOOO! Teatre a la Fresca amb la col·laboració de Ca La Rita en la gestió de l’espai. Un recull d’espectacles adreçats a públic familiar i infantil de companyies i artistes que viuen a Arenys de Mar que es duran a terme tots els diumenges d’agost dies 2, 9, 23 i 30 d’agost i també el dissabte 15 d’agost. Tots ells es representaran al pati del CC Calisay, exceptuant la presentació del documental “Sant Roc. La Pesta” que serà al Teatre Principal.

Cal adquirir l’entrada gratuïta a través del portal del Teatre Principal, ja que per adequar-ho als moments que estem vivint, cal controlar l’aforament dels espectacles.

Recordeu que…

  • Heu de treure la vostra invitació a través del portal web del Teatre Principal (https://teatreprincipal.cat). Si és possible no imprimiu el tiquet, porteu-lo descarregat en el vostre telèfon mòbil.
  • Només podreu reservar 4 entrades per família.
  • Quan arribeu a l’espai de l’actuació, si hi ha cua, mantingueu la distància de seguretat amb la persona del davant.
  • Haureu d’entrar amb mascareta i mantenir-la posada durant tot l’espectacle. Sobretot no us l’oblideu, que no podreu entrar!
  • A l’accés a l’espai us demanaran el tiquet d’entrada i us haureu d’aplicar gel hidroalcohòlic a les mans. Si creieu que teniu símptomes quedeu-vos a casa i no assistiu a l’espectacle.
  • Un cop dins l’espai trobareu les cadires distribuïdes a la distància de seguretat permesa. Si us plau no les mogueu de lloc. Si sou una unitat familiar, i voleu estar junts, digueu-ho al personal de l’organització i si és possible us ajuntarà les cadires que facin falta.
  • No es podran utilitzar els wc. 
  • No hi haurà servei de bar, per això si ho creieu convenient porteu-vos la vostra ampolla d’aigua.

Selecciona l’espectacle amb aforament limitat que vols assistir i reserva les teves entrades:

No hi ha esdeveniments