Teatre Principal

Joan Torrentó ‘Cercant el so’

Joan Torrentó Vilarnau i Pau Mainé Torres presenten un repertori basat en estàndards de jazz i melodies populars catalanes, posant especial èmfasi en el so de la formació. El grup pretén tocar de forma lliure i allunyada dels clixés però sense perdre l’essència de les composicions. En aquest sentit, les gravacions del guitarrista Jim Hall amb el trombonista Bob Brookmeyer i amb el contrabaixista Charlie Haden són una gran referència, a més dels concerts i discs del saxofonista Paul Desmond i la música de Johann Sebastian Bach.

Joan Torrentó Vilarnau – Violí
Pau Mainé Torres – Guitarra

Festival Talent 2020

Enguany el Festival TALENT serà especial. A causa de la situació d’emergència sanitària, se celebrarà al mes de setembre en comptes del juny, com s’havia fet històricament des del seu inici

Però l’espera haurà valgut la pena. Enguany hi haurà 26 propostes sorgides de les aules de l’Escola Superior d’Estudis Musicals del Taller de Músics, el doble que els anys anteriors. Durant tot el mes, es mostraran nous projectes heterogenis i originals de músics emergents de l’escena del jazz, el flamenco, el rock i altres músiques modernes.

Aquest 2020, a més, el Talent surt de la ciutat i porta la música a altres poblacions de la demarcació de Barcelona. Al Taller 24, la sala Omega-Morente de l’ESEM, l’Ateneu L’Harmonia, l’espai Calàbria 66 i el Casal de Barri Can Portabella, se sumen altres escenaris, com el Cicle d’Istiu de Sant Sadurní d’Anoia, el Teatre Principal d’Arenys de Mar, la Nova Jazz Cava de Terrassa i la Voilà! de Manresa.

INFORMACIÓ

Organitza: Taller de Músics
Amb el suportar de: Institut Català de les Empreses Culturals, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Acción Cultural Española i La Caixa.

RESERVA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 13 Setembre
19:00
Teatre Principal
Gratuït (Aforament limitat)
Venda on-line tancada