FAUST de Charles François Gounod

VISCA LA DECADÈNCIA I ELEGÀNCIA DEL PARÍS DE LA DÈCADA 1870 A LA ESPECTACULAR PRODUCCIÓ DE DAVID McVICAR DE L’ÒPERA MÉS ESTIMADA DE GOUNOD.

Hi ha moltes versions de la història de Faust, que ven la seva ànima al Diable a canvi de joventut i poder, però l’òpera de Gounod segueix sent una de les més constantment captivadores. Michael Fabiano protagonitza l’obra com Faust, amb Diana Damrau com la seva estimada Marguerite i Erwin Schrott com el diabòlic Mefistófeles.

Virtuosístics papers protagonistes, un gran cor, una escenografia sensacional, ballet i un finale extàtic fan d’ella l’epitome de l’espectacle teatral: la dimensió luxosa de la gran òpera francesa es posa meravellosament de manifest en aquesta producció de David McVicar, ambientada al París de la dècada de 1870. per sobre de tot, la música inclou alguns dels moments més recognoscibles de l’òpera, interpretada per un repartiment de grans cantants internacionals i el Royal Opera Chorus.

Repartiment:

Faust – Michael Fabiano

Méphistophélès – Erwin Schrott

Marguerite – Diana Damrau

Valentin – Stéphane Degout

Siébel – Varduhi Abrahamyan

——————————————-

Director musical – Dan Ettinger

Royal Opera Chorus

Orchestra of the Royal Opera House

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 30 abril
19:45
Teatre Principal
17€ (Consulta Descomptes)
3H. 45MIN. Inclou un descans
2019-04-30 19:45 2019-04-30 23:30 Europe/Andorra FAUST de Charles François Gounod VISCA LA DECADÈNCIA I ELEGÀNCIA DEL PARÍS DE LA DÈCADA 1870 A LA ESPECTACULAR PRODUCCIÓ DE DAVID McVICAR DE L’ÒPERA MÉS ESTIMADA DE GOUNOD. Hi ha moltes versions de la història de Faust, que ven la seva ànima al Diable a canvi de joventut i poder, però l’òpera de Gounod segueix sent una de les […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 13€

Soci Teatre Principal, 13€

Estudiant, 13€

Detalls tècnics

Música: Charles François Gounod

Director d'Escena: David McVicar

Director Musical: Dan Ettinger

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.