Teatre Principal

EL VESTIT POP DE L’EMPERADOR amb la Roda Produccions

En un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern,… I més ara, que s’acosta la passarel·la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tan especial que només els més llestos de palau el podran apreciar. 

Algú reconeixerà la veritat sobre el nou vestit de l’emperador?

Us imagineu algú tan tan tan preocupat pel seu aspecte que no li importa gairebé res més a la vida? Només pendent del mirall i només amic dels qui li riuen les gràcies. Us imagineu no estimar ningú més que a un mateix? I vinga fotos, vinga aplaudiments, i només roba i mòbils, i més roba i només petons al mirall. Gens pendent per les necessitats dels altres i només pendent del seu propi melic. Doncs ara imagineu-vos que aquest etern presumit és, ni més ni menys, que l’Emperador! Qui procurarà pel bé del poble?

La Roda Produccions us presenta el seu nou espectacle musical adreçat a infants, joves i tota la seva família. Després de l’èxit d’ALADDIN #THEPOPMUSICAL prepareu-vos ara per riure, cantar i ballar de valent amb Sa Majestat Presumida i tota la seva cort de nobles llepaires. Una història de despropòsits que, tot i que pugui semblar-ho, no està basada en fets reals. Un espectacle de soldats i majestats a ritme pop i amb plataformes. Una combinació explosiva que només podia ser obra de La Roda Produccions…

FITXA ARTÍSTICA

TEXT i DIRECTOR – Dani Cherta
INTÈRPRETS – Guillem Martí, Ariadna Suñé, Víctor Gómez i Jordi Gonzàlez.
MÚSICA ORIGINAL I LLETRA – Keco Pujol
DIRECCIÓ MUSICAL – Manel Garcia
ESCENOGRAFIA – La Roda Produccions
VESTUARI – Antonio Harillo
COREOGRAFIA – Ariadna Suñé

Preus de l’espectacle:

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Diumenge, 13 Desembre
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta descomptes)
60 MIN.
DESCOMPTES DISPONIBLES

PREU WEB (Anticipada), 6€
Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€
Familia Nombrosa i Monoparental, 5€
Soci Teatre Principal, 4€
Menors de 2 anys, Gratuït

Venda on-line tancada