EL QUIXOT de Ludwig Minkus

AMOR I AMISTAT TRIOMFEN EN LA VIBRANT PRODUCCIÓ DE CARLES ACOSTA D’AQUEST ENLLUERNANT BALLET.

El relat de Cervantes de l’incompetent cavaller Don Quixot ha inspirat innombrables interpretacions artístiques. Marius Petipa va coreografiar aquest rutilant ballet sobre les trobades de l’home de la Manxa i el seu fidel escuder Sancho Panza. En el seu centre es troben papers virtuosístics per als amants Basilio i Kitri.

Carlos Acosta va triar aquest clàssic desenfadat per a la seva primera producció per a The Royal Ballet. La seva vibrant posada en escena reuneix tota la companyia en papers com els dels exuberants camperols, els gitanos apassionats i fins i tot flors fantàstiques.

La història segueix el picaresc viatge de Don Quixot per obrar gestes en honor del seu imaginària dama noble, Dulcinea. Rialler, encantador, divertit i emocionant: El Quixot és un ballet tan ple d’emoció optimista com d’una sorprenent tècnica de ballet.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 19 febrer
20:15
Teatre Principal
17€ (Consulta descomptes)
2h. 45Min. Inclou un descansa
2019-02-19 20:15 2019-02-19 23:15 Europe/Andorra EL QUIXOT de Ludwig Minkus AMOR I AMISTAT TRIOMFEN EN LA VIBRANT PRODUCCIÓ DE CARLES ACOSTA D'AQUEST ENLLUERNANT BALLET. Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 15€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 13€

Soci Teatre Principal, 13€

Estudiant, 13€

Detalls tècnics

Coreografía: Carlos Acosta

Música: Ludwig Minus

Arreglada i orquestrada: Martin Yates

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.