DINS LA PANXA DEL LLOP amb Teatre de Paper

Sinopsi:

És hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar. Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavilats acabin a la panxa d’algun company de fatigues.

Dins la panxa del llop és un espectacle de paper que ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d’humor i molta música.

Cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il·lustrat amb teatre d’ombres, teatrins de paper i titelles de cartró.

Obriu bé els ulls i pareu les orelles!

Per normativa d’aforament tots els nens/es han de portar la seva entrada acreditativa per l’espectacle, els menors de 2 anys tenen entrada GRATUÏTA però cal aplicar-se el descompte “Tarifa Menors de 2 anys“.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 10 novembre
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
45 MIN.
2019-11-10 18:00 2019-11-10 19:00 Europe/Andorra DINS LA PANXA DEL LLOP amb Teatre de Paper Sinopsi: És hora de dinar, i cadascú s’espavila com pot per omplir la panxa. No s’hi val a badar. Un seguit d’accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavilats acabin a la panxa d’algun company de fatigues. Dins la panxa del llop és un espectacle de paper que ens transporta […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Familia Nombrosa i Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Menors de 2 anys, Gratuït

Detalls tècnics

Direcció: Eudald Ferré i De paper

Música: Núria Lozanoi Joan Alfred Mengual

Titellaires: Joan Alfred Mengual i Núria Lozano


La reserva per aquest esdeveniment està tancada.