CIRC D’AVUI I D’ARENYS (I Mostra de Circ Contemporani)

ESPECTACLE AJORNAT

(Informarem de possible nova data)

(Si has comprat entrades per l'espectacle, no pateixis, el Teatre Principal es posarà en contacte amb tu molt aviat)

El Circ d’Avui i d’Arenys ofereix una plataforma de visibilitat per un llenguatge artístic jove com el circ contemporàni i a la vegada vol impulsar nous formats dins de sales de teatre. El diumenge 24 de maig sis artistes comparteixen les seves creacions amb el públic.

Davaii de Sasha Aranov i Pablo Domichovsky

Ganivets i destrals que travessen fustes. i el so d’un violoncel que talla l’aire. El dolor i l’alegria fan equilibris en el fil d’un ganivet, el ganivet fa sonar la música, i la música és l’espina que se’ns clava a l’ànima.

I Love My Car de Vivian Friedrich & Pau Portabella

I Love My Car neix d’una investigació sobre el significat de l’objecte i reflexiona sobre les simulacions i el simulacre del segle XXi. Acrobacies amb Corda U, art de moviment i performance.

Iter de Serena Vione i Eva Camps

Una dona acròbata, cansada i amb el cos gastat i adolorit pels anys dedicats al circ, decideix passar el relleu a una nova acròbata perquè interpreti el seu treball, el solo que porta interpretant ella fa ja molt de temps. Un treball que parla sobre la valentia de reconeixer les nostres febleses i com fer el relleu des de l’amor, el respecte a ella mateixa i la seva nova substituta.
COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 24 maig
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta des
1H. 30MIN.
2020-05-24 19:00 2020-05-24 20:30 Europe/Andorra CIRC D’AVUI I D’ARENYS (I Mostra de Circ Contemporani) El Circ d’Avui i d’Arenys ofereix una plataforma de visibilitat per un llenguatge artístic jove com el circ contemporàni i a la vegada vol impulsar nous formats dins de sales de teatre. El diumenge 24 de maig sis artistes comparteixen les seves creacions amb el públic. Davaii de Sasha Aranov i Pablo Domichovsky Ganivets i […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 10€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 9€

Familia Nombrosa i Monoparental, 9€

Soci Teatre Principal, 8€

Carnet Estudiant / Jove, 8€

Detalls tècnics

Davaii : Sasha Aranov i Pablo Domichovsky

I Love My Car: Vivian Friedrich i Pau Portabella

Iter: Serena Vione i Eva Camps

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.