CALMA! Guillem Albà – AJORNAT

ESPECTACLE AJORNAT

(Informarem de possible nova data)

(Si has comprat entrades per l'espectacle, no pateixis, el Teatre Principal es posarà en contacte amb tu molt aviat)

GUILLEM ALBÀ ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre tothora” en el que vivim instal·lats. 

CALMA! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música; farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho. 

CALMA! és pur GUILLEM ALBÀ. El seu clown salvatge hi és present, la seva poètica no hi falta, i el seu missatge optimista i vital esdevé, finalment, catàrtic. 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 05 abril
19:00
Teatre Principal
12€ (Consulta Descomptes)
1H. 10MIN.
2020-04-05 19:00 2020-04-05 20:15 Europe/Andorra CALMA! Guillem Albà – AJORNAT GUILLEM ALBÀ ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i a l’hora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre tothora” en el que vivim instal·lats.  CALMA! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 10€

Soci EMA, Ateneu i Serafics, 9€

Familia Nombrosa i Monoparental, 9€

Soci Teatre Principal, 8€

Carnet Estudiant / Jove, 8€

Detalls tècnics

Direcció i Interpretació: Guillem Albà

Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez, Guillem Albà

Música: Pep Pascual

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.