Teatre Principal

La misió del Festival de Cinema de Calella es convertir-se en un referent tant al Maresme com al nostre país del cinema de qualitat, aspira a convertirse en un festival internacional amb seccions competitives que abastin gran part de les vessants artístiques del cinema comtemporani. Enguany el Teatre Principal d’Arenys de Mar projectarem dues pel·lícules que es presenten en el festival de cine del Maresme d’aquest 2021. 

Aquest festival està dividit en dues seccions, per una banda la Secció oficial Low Budget Films, on i competeixen els llargmetratges seleccionats amb una inversió inferior als 500.000 euros, i per altra banda, la Secció oficial Creative Rosebud Awards on i competeixen totes aquelles produccions que al llarg de l’any hagin destacat per la seva creativitat i originalitat, tant en l’àmbit de producció nacional com en l’internacional, amb inversió superior als 500.000 euros.

Pel que fa al Teatre Principal hem triat la projecció de dues de les pel·lícules que si podran veure, una d’elles de la Seccio Creative Rosebud Awards i una de la Secció Low Budget.

LES PEL·LÍCULES QUE ES PROJECTARAN SÓN:

LA MANCHA NEGRA

Dijous, 7 d’Octubre de 2021,

20.30h

(Low Budget) | 3€

MOTHER OF APOSTLES

Divendres, 8 d’Octubre de 2021,

20.30h

(Creative Rosebud Awards) | 5€