BIG DANI PEREZ

Anticipada per Internet abans de les 14h del dia del concert.

Dir que BIG DANI PEREZ és un extraordinari saxofonista és una obvietat, és quelcom que salta a la vista, o millor dit, a cau d’orella. El seu so, fort i vellutat al mateix temps, subjuga al primer instant. Però Dani té altres qualitats que sense saltar a primera vista, ho catapulten a un nivell al que pocs arriben, al dels artistes únics, els “fora de sèrie”.

La primera d’aquestes qualitats, com a cantant. Una faceta que va donar a conèixer en el seu disc en directe “Back in BCN”, sorprenent a tots els que ho van escoltar, i que en SAXPLOSION aconsegueix noves cotes de perfecció. Només cal escoltar “I’m alone” per adonar-se d’això. La segona, com a compositor.

Des dels primers temes instrumentals del seu primer àlbum, Dani ha destacat per tenir una gran inspiració melòdica. I la tercera, com a arranjador. Aquí, Dani té allò imprescindible que cal tenir: bon gust. Tant en els seus temes propis com quan ataca una versió, denota un gran domini del llenguatge harmònic i rítmic dins dels estils entre els quals li agrada moure’s: rythm&blues, swing. SAXPLOSION és un còctel molt bé equilibrat d’aquests ingredients al que li ha afegit una bona dosi de soul.

Un còctel que ningú sap servir millor en un escenari que BIG DANI PEREZ (almenys per aquests indrets). Un espectacle incendiari, musical i visualment que, com ja és habitual quan Dani puja a un escenari, no deixarà indiferent al públic assistent.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 23 agost
22:30
Pati del Xifré
12€ (10€ Anticipada)
2h.
2019-08-23 22:30 2019-08-23 01:00 Europe/Andorra BIG DANI PEREZ Dir que BIG DANI PEREZ és un extraordinari saxofonista és una obvietat, és quelcom que salta a la vista, o millor dit, a cau d’orella. El seu so, fort i vellutat al mateix temps, subjuga al primer instant. Però Dani té altres qualitats que sense saltar a primera vista, ho catapulten a un nivell al […] Pati del Xifré Teatre Principal

Anticipada (Internet), 10€

Detalls tècnics

Marc Ruiz: Bateria i Veu::::::

Victor Puertas: Piano i Veu

Juan Carles Pérez: Baix

Balta Bordoy: Guitarra

Sergi Franch: Saxo Baríton

Ignasi Folch: Saxo Tenor

Dani Pérez: Saxo Tenor i Veu

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.