BIG BAND JAZZ MARESME & TXELL SUST

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL

DILLUNS 1 de JULIOL del 2019

Només hi ha una explicació per la rellevància actual de la Big Band Jazz Maresme en el panorama jazzístic del nostre país: estan bojos per tocar i pateixen d’ansietat si passen massa hores sense contacte amb la música. A la vegada també perquè creuen en la seva funció social pedagògica, defensant i mostrant aquesta música que tant els agrada, el jazz.

En aquests anys, la Big Band ha evolucionat, ha compactat el seu so i actualment té l’habilitat d’assolir els repertoris dels diferents projectes molt més ràpidament que al principi. També, individualment, els músics han evolucionat doncs han hagut d’estar al nivell d’exigència que l’orquestra, dirigida per Gerard Nieto, demanava: “hem de ser una orquestra de jazz professional, capaç d’assolir qualsevol repertori o projecte”.

Des dels seus inicis la Txell Sust es mou amb molta comoditat en el món del jazz i el pop. La seva inquietud per la música la porta a formar part de diverses bandes amb les quals creix musicalment. Mentre grava maquetes de les seves pròpies cançons, col·labora amb infinitat de projectes musicals. Un d’aquets projectes és pujar a l’escenari, sempre que pot, amb la Big Bang Jazz Maresme, com també amb d’altres grups consolidats del panorama musical de Barcelona i del món.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 02 agost
22:30
Pati del Xifré
12€ (10€ Anticipada)
2h.
2019-08-02 22:30 2019-08-02 01:00 Europe/Andorra BIG BAND JAZZ MARESME & TXELL SUST Només hi ha una explicació per la rellevància actual de la Big Band Jazz Maresme en el panorama jazzístic del nostre país: estan bojos per tocar i pateixen d’ansietat si passen massa hores sense contacte amb la música. A la vegada també perquè creuen en la seva funció social pedagògica, defensant i mostrant aquesta música […] Pati del Xifré Teatre Principal

Anticipada (Internet), 10€

Detalls tècnics

Gerard Nieto: Direcció i piano

Ivó Oller, Jaume Peña, Albert Cruz i Ignasi Franco: Trompetes

Aram Montagut, Tom Johnson, Jordi Montassell i Pere Bono: Trombons

Nil Villà, Marc Crivillé, Joan Moragas, Jaume Maristany i Albert Comaleras: Saxos

Lluís Murillas: Guitarra

Pep Rius: Contrabaix

Xavi Hinojosa: Bateria

Txell Sust: Veu

BIG BAND JAZZ MARESME & TXELL SUST

2 d'agost de 2019
22:30

Entrades sense localitatEntrades restants: 223
Entrada Preu Accions
Anticipada10,00 €
0
Entrades reservadesLocalitats màximes per compra:10
No hi ha localitats a la cistella.