BAOBAB amb Cia. La Pera Llimonera

Dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

Ha estat un repte portar a escena parlar de la guerra. Ho fem de la mà d’un bolet i un esquirol que es veuen obligats a abandonar el seu arbre BAOBAB i es llencen a la recerca d’una nova casa. Un tema que tot i veient diàriament, l’evitem per la seva crueltat i emocions que ens reporten dins nostre.

Una diversitat de bosses i sabates de mides i colors diferents donen vida a les persones que per sobreviure  s’encoratgen  a la recerca d’un nou lloc on establir-se. Podrem sentir tristesa, crueltat amb una cura de valentia, i un gran esforç barrejat amb molt humor.

Un gran respecte per allò que mai hagués hagut que passar.

PREMI MILLOR ESPECTACLE (Mostra d’Igualada 2019)

PREMI XARXA ALCOVER 2019

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 16 febrer
18:00
Teatre Principal
7€ (Consulta Descomptes)
60 MIN.
2020-02-16 18:00 2020-02-16 19:00 Europe/Andorra BAOBAB amb Cia. La Pera Llimonera Dos venedors ambulants refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que degut a la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. Ha estat un repte portar a escena parlar de la guerra. Ho fem de la mà d’un bolet i un esquirol que es […] Teatre Principal Teatre Principal

PREU WEB (Anticipada), 6€

Soci EMA, Ateneu o Serafics, 5€

Familia Nombrosa i Monoparental, 5€

Soci Teatre Principal, 4€

Menors de 2 anys, Gratuït

Detalls tècnics

Intèrprets: Sergi Casanovas i Pere Romagosa

Direcció: Toni Albà

Escenografia i Vestuari: Alfred Casas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.